Opleidingen

INVESTEREN IN DE OPLEIDING VAN UW MEDEWERKERS?
ONTDEK DE FINANCIËLE VOORDELEN VOOR U ALS WERKGEVER.

Investeren in opleidingen is investeren in uw bedrijf of organisatie. Goed opgeleid personeel functioneert beter, is vaak gemotiveerd en breed inzetbaar. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit van uw organisatie. Goed opgeleid personeel is in staat vernieuwende oplossingen te bedenken, waardoor uw organisatie beter en sneller kan innoveren en makkelijker kan reageren op veranderingen in de markt. Investeren in de opleiding van uw medewerkers betaalt zich dus vaak op meerdere manieren terug.

 

Om werkloosheid tegen te gaan en Nederland als kenniseconomie op de kaart te zetten, investeert de overheid graag in het vergroten van de kennis en vaardigheden van de Nederlandse beroepsbevolking. Om die reden biedt de overheid u verschillende regelingen en subsidies om voordelig, en soms zelfs kosteloos, uw personeel te scholen.

 

VOORDELIG OPLEIDEN, VAN VMBO TOT UNIVERSITAIR

Biedt u leer/werktrajecten aan op VMBO-, MBO-, HBO- of WO-niveau, heeft u stagiaires in dienst heeft of biedt u andere scholingsactiviteiten aan? Van stagefondsen, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en kwaliteitsimpulsen tot aan de subsidieregeling Praktlijkleren, er zijn voor u als werkgever diverse kortingen en subsidies beschikbaar. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op opleidingskosten voor uw medewerkers. De mogelijkheden verschillen per opleidingsniveau en hangen mede af van de opleidingsrichting en de sector waarin uw organisatie actief is.

 

DE JUISTE VOORDELEN BENUTTEN…

Hoe komt u aan de juiste informatie? En hoe weet u welke regeling op welke werknemer van toepassing is? Wij kunnen u door middel van een subsidiescan op uw huidig personeelsbestand precies vertellen welke regeling voor welke medewerker/stagiair van toepassing is en hoeveel financieel voordeel u kunt behalen. Wij kunnen u daarnaast ondersteunen bij het aanvragen cq toepassen van deze financiële middelen.

 

…EN BEHOUDEN.

De instanties die de financiële middelen aan u toekennen, doen dit vaak op basis van bepaalde voorwaarden. Blijkt bij nacontrole dat u niet of slechts deels aan deze voorwaarden heeft voldaan, dan loopt u het risico dat u een deel of zelfs het gehele bedrag moet terugbetalen. Daarom helpen wij uw administratie auditproof in te richten. Dat betekent dat wij uw administratie zo helpen inrichten dat zij voldoet aan de richtlijnen van de betreffende instantie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de ontvangen voordelen ook daadwerkelijk kunt behouden.

BENIEUWD NAAR HOEVEEL UW ORGANISATIE KAN BESPAREN OP OPLEIDINGSKOSTEN?

Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk en vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.