Over FSAB

UW SPECIALIST IN SUBSIDIES VOOR PERSONEEL EN OPLEIDINGEN

Al sinds 1996 zijn wij specialist in kortingen, regelingen en subsidies voor het aannemen en opleiden van personeel. Kennis, kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop. Met onze ruime praktijkervaring en persoonlijke aanpak hebben wij al veel organisaties met succes en naar tevredenheid ondersteund.

Vanwege onze achtergrond in de zorg mogen wij veel organisaties in de zorgsector tot onze klanten rekenen. Steeds vaker echter mogen wij ook bedrijven, overheden en andere organisaties tot onze klantenkring rekenen.

 

OVER RENÉ FREIJE

Freije Subsidie Advies Bureau is opgericht door René Freije. Vanuit zijn passie om met mensen te werken en het beste uit mensen te halen, adviseert en ondersteunt hij organisaties om de beschikbare kortingen en financiële middelen te benutten. Met zijn persoonlijke, deskundige en heldere aanpak is René het boegbeeld voor onze dienstverlening en werkwijze.

 

STRATEGISCHE SAMENWERKING

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij in voorkomende gevallen samen met andere gerenommeerde subsidieadviesbureaus en onafhankelijke subsidieadviseurs. Wij werken uitsluitend samen met bureaus die streven naar eenzelfde kwaliteit en consistentie in hun dienstverlening. Hierdoor kunt u rekenen op de juiste expertise en capaciteit op het juiste moment. Wij zijn Lid van de NVAS (Nederlandse Vereniging van Subsidieadviseurs)

 

SUBSIDIE VERWERVEN, EEN VOLWASSEN VAK

Het bestaan van subsidies wekt soms gemengde gevoelens op. Subsidies worden soms gezien als een bodemloze put voor investeringen in zaken die geen eigen levensvatbaarheid hebben (en dit ook niet zullen ontwikkelen, met of zonder subsidie). De roep om subsidies te beperken, of in sommige gevallen zelfs volledig af te schaffen, klinkt steeds vaker. Vooral rondom verkiezingstijd waarin politieke partijen hun (financiële) plannen presenteren.

strip

Wat het sentiment rondom subsidies ook mag zijn, subsidies worden door overheden al sinds jaar en dag gebruikt als een (tijdelijke) positieve stimuleringsprikkel om beleidsdoelstellingen te realiseren. In plaats van bedrijven en organisaties te dwingen (de stok) om bijvoorbeeld ouder personeel aan te nemen, te investeren in scholing of om te innoveren, verleidt de overheid u liever door middel van financiële voordelen (de wortel).

 

Vooralsnog blijven subsidies voor overheden een populair instrument. De kortingen en/of financiële middelen die zij beschikbaar stellen zijn ook voor uw bedrijf of organisatie bedoeld. Het opsporen van deze voor uw organisatie beschikbare kortingen en financiële middelen en het op een juiste manier hiervan benutten, is een competentie op zichzelf. Voor veel bedrijven en organisaties behoort het verwerven van subsidies echter niet tot hun kerncompetenties.

 

U kunt ervoor kiezen om deze competentie volledig extern bij ons onder te brengen. Of misschien wilt u dat uw organisatie zich deze competentie eigen maakt. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten graag onze expertise in om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of organisatie optimaal gebruik maakt van de beschikbare mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk en vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.